SZILVESZTER BAJORORSZÁGBAN

SZILVESZTER BAJORORSZÁGBAN

SZILVESZTER BAJORORSZÁGBAN

  • Szálláskategória: ***
  • Utazás módja: Autóbusszal
  • Ellátás: Reggeli
  • Típus: Körutazás
logo

Élmények tárháza szilveszterkor: kastélyok és kolostorok, történelem és élmények

Amikor az ikonikus, idilli adventi, karácsonyi és szilveszteri helyszínekre gondolunk, akkor mindig egy hópelyhes, dél-német vagy bajorországi település jut eszünkbe, …. nem igaz? És ha ezen gondolatainkat még fűszerezzük gyönyörű, festői kastélyokban látogatással plusz egy kellemes wellness SPA élménnyel amikor a tiszta és friss hideg levegőt szinte harapni lehet, akkor úgy érezzük, már indulnunk is!! De akkor miért nem indulunk??? Várjuk a Zseppelin fedélzetén! Tartson velünk, hiszen ezen szilveszteri programunk pont erről szól! Ikonikus bajorországi helyszínek, bajor kastélyok, Bajorország fővárosa az óév utolsó napján és még megannyi szép élmény vár ránk! Mi sem szebb annál, mikor a híres bajor kastélyokat hósapkával láthatjuk, vagy amikor hófedte hegycsúcsok között forralt borral a kezünkben tekintünk az újévre… Hogy pihenten kezdjük meg az újévet, a mindenki számára várva-várt ellazulásunkat egy kellemes bajor termálfürdőben éljük át. Programunkat úgy alkottuk, hogy az egyes napok kellemes programként maradjanak meg utasaink emlékében. Tartson velünk!

Utasaink véleménye:

Kiemelt ajánlatok

A SALZKAMMERGUTI TAVAKTÓL A KÖNIGSSEE-IG

4 nap/ 3 éj
121 500 Ft

DUBAI ÉS AZ EGYESÜLT ARAB EMIRÁTUSOK LUXUS ÉLMÉNYEKKEL

7 nap/ 6 éj
437 500 Ft

A PLITVICEI NEMZETI PARK VARÁZSA

3 nap/ 2 éj
83 500 Ft

ORCHIDEÁK KAVALKÁDJA SZLOVÉNIÁBAN

1 nap/ 0 éj
25 600 Ft

MILÁNÓ ÉS LOMBARDIA HERCEGI PALOTÁI

4 nap/ 3 éj
184 500 Ft

KOPPENHÁGA, MALMÖ ÉS ROSKILDE

4 nap/ 3 éj
290 000 Ft

VELENCE - PADOVA - TREVISO

3 nap/ 2 éj
97 800 Ft

TIROLI KINCSESLÁDA - TELE MEGLEPETÉSEKKEL

4 nap/ 3 éj
134 900 Ft

Képgaléria | SZILVESZTER BAJORORSZÁGBAN

A program tervezett útvonala:

Programleírás - SZILVESZTER BAJORORSZÁGBAN

1. nap: Szeged-Budapest-Passau-München (környéke) (620 km)

Elutazás a kora reggeli órákban Szegedről, Budapesten, Ausztrián keresztül Németországba. A három folyó (Duna, Inn, Ilz) találkozásánál fekvő különös hangulatú Passau óvárosába érkezve az ikonikus Dómnál kezdjük városnéző sétánkat, melynek orgonája az egyik legnagyobb a világon! Itt nyugszik a niedernburgi kolostorban Gizella királynő, államalapító Szent István királyunk felesége. Városnéző sétánkat követően szabadidő a Passau óvárosában majd folytatjuk utunkat bajorországi szálláshelyünkre, ahol 4 kellemes éjszakát töltünk. 

2. nap: Nymphenburg és Linderhof romantikus kastélya-Ettal-Oberammergau (390 km)

Reggelit követően mesebeli nap vár ránk, ahol minden a csillogásról, a fényekről szól! A München külvárosában található barokk stílusú Nymphenburg kastélynál kezdünk. Itt született a kastély építéseiről elhíresült és őrültnek is tartott „kastélykirály”, a „tündérkirály” II. Lajos. A kastély nyári rezidenciaként tett szolgálatot, ahol az egyes termeit delfti csempék burkolják. A látogatók körében legnépszerűbb a Szépségek Csarnoka, ahol a király szeretőinek portréi, nemes hölgyek, városi nők és táncosok arcképei kaptak helyet. Megtekintjük porcelán múzeumát is melyet követően kitekintünk a hatalmas parkjára, melyben több tó és azokat összekötő csatornarendszer, pavilon, házikó, szökőkút található. A napot Linderhofban folytatjuk, ahol II. Lajos egyik mesekastélyát csodálhatjuk meg. Sokak szerint ez a legszebb, mert ez az egyetlen, amit sikerült befejeznie. Termeiben az arany díszítést az egekbe emelte, egy milliméter sem maradt nélküle. A kastély hálószobája annyira tele van arany dekorációkkal, hogy az ágyat szinte meg sem találni. A palota területén áll még egy Marokkói Ház és egy Mór Pavilon is, csakhogy a francia stílus ne érezze magát egyedül. Parkjában a Vénusz-barlang Wagner Tanhauserének jelenetét idézi. Hivalkodó rokokó pompája és pazar kertje a bajor uralkodók egykori fényűző életének ékes bizonyítéka. A délután folyamán Ettalba utazunk tovább. Az 1330-ban itt alapított templom fontos katolikus zarándokhely, egyházi iskolájában a mai napig szerzetesek oktatnak. A kolostor templomának megtekintése után szabadidő, vásárlási lehetőség a kiváló ettali likőrökből. Napunkat a bajor Alpok gyöngyszemének is mondott festői faluban, Oberammergauban zárjuk. Páratlan színgazdagsággal és ötletességgel kifestett lüftlmalerei házai, fafaragó műhelyei, és az 1633 óta tízévente megrendezett nagyszabású Passiójáték messze földről vonzza a turistákat. Megpihenünk egy kicsit majd szálláshelyünkre érkezünk vissza.

3. nap: Starnberger See és az Ammer See | Andechs kolostora és Augsburg az óév utolsó napján | München és a bajor varázslat szilveszterkor (220 km)

Az óév utolsó napján fenséges tavak, kolostor, zarándoktemplom és a történelem fonja át kirándulásunkat. Elsőként a Münchentől délre elterülő Starnberger See festői panorámájában gyönyörködünk (Sissi gyermekkorának kedvelt helyszíne is itt található, a közeli Possenhofen kastély) majd a szomszédos Ammer See látványával vetjük össze, melyik tetszett nekünk a legjobban! Reményeink szerint napsütésben egy kellemes teraszon gyönyörködünk a tó látványában egy csésze kávé és egy szelet sütemény társaságában. A közeli Andechs bencés rendi kolostorhoz igyekszünk, mely a 11–12. század óta zarándokhely. A barokkizált gótikus templom ereklyekápolnájában sok becses kincs mellett szentföldi relikviákat is őriznek. Európa számos jeles egyházi és világi méltóságát találjuk itt. A templomban fejet hajthatunk Carl Orff nyughelyénél is. Andechsben született a Bánk bán történetből ismert Gertrúd is, Árpád-házi Szent Erzsébet anyja. A bencés rendi szerzetesek által üzemeltetett Bajorország egyik legnagyobb sörfőzdéjének nedűjét is megkóstolhatjuk. Ízekkel felvértezve a két folyó által határolt, Augustus római császár által alapított Augsburgban pihenőt tartunk. Városnézésünk során ellátogatunk a városháza térre, ahol a városháza szép reneszánsz épületét csodáljuk meg, majd a Luther Márton számára menedékül szolgáló Szent Anna templomhoz. Sétálunk az alsóvárosban, megtekintjük a Fuggerek egykori bérházait. Szabadidő majd szálláshelyünkre igyekszünk Szállásunkra térünk vissza, ahol megpihenünk egy kicsit, felfrissülünk és belevetjük magunkat a bajor főváros szilveszter estéjébe! Fakultatív ajánlatunk: szilveszteri vacsora: a szállodában, ahol finom ízekkel és jó hangulatban élvezzük egymás társaságát! 

4. nap: Séta München óvárosában | wellness SPA pihenés a Therme Erding

Az újév első reggelijét kényelmesen elfogyasztjuk és igény szerint választhatunk, mihez is lenne kedvünk! Délelőtt töltse az újév első napját kényeztetéssel, pihenjen a Bajor Alpok egyik színvonalas termálfürdőjében, a Therme Erding fürdőkomplexumban, majd délután sétáljunk együtt München belvárosában. Fakultatív ajánlatunk: Therme Erding fürdőkomplexum gyógyfürdője Bajorország egyik legismertebb és legszebb gyógyfürdője, ahol mi is rápihenünk a következő esztendőre. A kalcium-szelén-jódos fürdőben mintha a Holt-tengerben ülnénk, vagy élvezhetjük a gyógyfürdőket akár a 42 °C-os kénes medencékben, melyek nemcsak a bőrproblémákon segít, hanem reumás panaszok és ízületi betegségek esetén is segítségünkre lesz. A kora délutáni órákban sétára indulunk a bajor fővárosban, Münchenben, gyalogos városnézés keretében ismerkedünk a bajor varázslattal. Sétánkat a bajor főváros főterén, a Marienplatzon kezdjük, ahol a 12. századtól kezdve a piacokat és a lovagi tornákat tartották, mely ma is München a legfontosabb tere. A híres karácsonyi vásárnak helyet adó tér északi oldalát elfoglaló díszes, neogótikus városháza, a Neues Rathaus München egyik leghíresebb épülete. A sörrajongóknak kihagyhatatlan zarándokhely a Hofbräuhaus, mely a világ leghíresebb sörcsarnoka. 1589-es alapításától a Bajor Hercegség, majd Választófejedelemség uradalmi sörfőzdéjeként működött (az újév első napján valószínű, csak kívülről tudunk megtekinteni). Megtekintjük a Frauenkirche müncheni katedrálist, ami igazán szokatlan látvány két hagymakupolájával. Szabadidőnkben sétálunk a meghitt város hangulatos utcáin!

5. nap: Chimsee és a Herreninsel. Prien – Budapest – Szeged (720 km)

Megreggelizünk, majd Prienbe indulunk a Chiemsee-hez. Fakultatív ajánlatunk: Hajóra szállunk és a Herreninselhez ,”az urak szigetére” hajózunk. Meglátogatjuk II. Lajos bajor uralkodónak a sziget közepén álló híres Herrenchiemsee kastélyát, melynek építésekor a Versailles-i kastélyt használtak modellként (belépő). Ellátogatunk a „hölgyek szigetére” is. Ez a legbajosabb sziget, nevet az itt épített kolostorról kapta. Visszahajózunk Prienbe, majd a kora délutáni órákban Ausztrián keresztül hazafele indulunk. Érkezés Hegyeshalmon át Budapestre az éjszakai órákban, majd továbbutazás Szegedre.

Árinformációk

Utazás módja:
Autóbusszal
Elhelyezés:
***
Ellátás:
Reggeli
dec. 29.
Részvételi díj:
149.500 HUF (409,48 EUR)
1 ágyas felár:
53.000 HUF (145,17 EUR)
3x vacsora felár:
47.000 HUF (128,73 EUR)
Szilveszteri vacsora:
24.000 HUF (65,74 EUR)
Ingyenes vecsési parkolás:
0 HUF (0,00 EUR)
I. zóna retúr transzfer:
5.000 HUF (13,70 EUR)
II. zóna retúr transzfer:
8.000 HUF (21,91 EUR)
Therme Erding (helysz.fiz.):
45,00 EUR
Hajózás a Chiemseen (helysz.fiz.):
25,00 EUR
Fakultatív programjaink indulási létszáma a legtöbb programunk esetében min. 20 fő. Amennyiben a fakultatív programra jelentkezők száma nem éri el a 20 főt, abban az esetben irodánk a program megvalósulását nem garantálja!

További információ:


2023-as ár tájékoztató jellegű: 156.500 Ft/fő

Utazás: autóbusszal 
Elhelyezés: 4 éjszaka szálloda *** 2 ágyas tus/wc-s szobában 
Ellátás: 4x reggeli 
Belépők és jegyek tájékoztató árai: 35 EUR 
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 16 EUR 

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.)

BBP biztosítás: részletek ITT.
730 Ft/nap/fő (Classic)
950 Ft/nap/fő (Premium BBP)
1200 Ft/nap/fő (Privileg BBP)

Útlemondási biztosítás: az alapár 3%-a. Részletek ITT.
Felhívjuk figyelmét, hogy az útlemondási szolgáltatás kötése nem kötelező, de javasolt!


Létszámfelár 24-34 fő között:  EUR
 
Minimális létszám: 35 fő 
Csatlakozási lehetőség: Szeged - Kecskemét - Budapest - Tatabánya (pálya) - Győr - Hegyeshalom (határ) útvonalon. Transzfercsatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején!
Tájékoztatjuk kedves Utasainkat, hogy a karácsonyi ünnepi időszakra való tekintettel irodánk mindent megtesz az egyes objektumok és látnivalók zavartalan megtekintése érdekében, azonban az ünnepi időszak miatt egyes látnivalók megtekintése kívülről is lehetséges. Megértésüket köszönjük.

A részvételi díj tartalmazza:

- utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal
- 4 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* kategóriában, 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában
- 4x reggelit
- alap program szerinti programokat és városnézéseket
- magyar nyelvű idegenvezetést a programokon

A részvételi díj nem tartalmazza:

- az étkezésekhez ital fogyasztást (helyszínen fizetendő)
- 3 x vacsorát
- szilveszteri vacsorát
- fakultatív programon való részvételt
- az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit
- belépőjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendő)
- idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő)
- kötelező jellegű helyi idegenvezető költségeit
- kedvezményes csoportos baleset-betegség-poggyász biztosítást
- minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat
- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)
- útlemondás biztosítást

5nap 4éj

Időpontok

149 500 Ft/fő

Kérdése van?

E-mailben vagy telefonon a rendelkezésére állunk minden hétköznap
9-17 óráig

Hasonló ajánlatok:

SZILVESZTER GRAZBAN - A STÁJER FŐVÁROSBAN

4 nap/ 3 éj
125 500 Ft

SZILVESZTER ISZTAMBULBAN

5 nap/ 4 éj
317 500 Ft

SZILVESZTER SZLOVÉNIÁBAN CSILLAGTÚRÁKKAL

4 nap/ 3 éj
155 900 Ft

SZILVESZTER TOSZKÁNÁBAN

5 nap/ 4 éj
172 800 Ft

SZILVESZTER A FESTŐI KARINTIÁBAN

4 nap/ 3 éj
185 000 Ft
Utazás:
Autóbusszal
elhelyezés
Elhelyezés:
Hotel ***
ellátás
Ellátás:
Reggeli

Időpont
dec. 29.
Időtartam
5 nap/ 4 éj
Utazás módja
Busz
Ár
149 500 Ft

A "Megrendelés" gombra kattintva az utazás végösszege kalkulálható.
Ha az ajánlatunk elnyeri tetszését, akkor azon a felületen véglegesítheti a foglalást.

Programleírás

Élmények tárháza szilveszterkor: kastélyok és kolostorok, történelem és élmények

Amikor az ikonikus, idilli adventi, karácsonyi és szilveszteri helyszínekre gondolunk, akkor mindig egy hópelyhes, dél-német vagy bajorországi település jut eszünkbe, …. nem igaz? És ha ezen gondolatainkat még fűszerezzük gyönyörű, festői kastélyokban látogatással plusz egy kellemes wellness SPA élménnyel amikor a tiszta és friss hideg levegőt szinte harapni lehet, akkor úgy érezzük, már indulnunk is!! De akkor miért nem indulunk??? Várjuk a Zseppelin fedélzetén! Tartson velünk, hiszen ezen szilveszteri programunk pont erről szól! Ikonikus bajorországi helyszínek, bajor kastélyok, Bajorország fővárosa az óév utolsó napján és még megannyi szép élmény vár ránk! Mi sem szebb annál, mikor a híres bajor kastélyokat hósapkával láthatjuk, vagy amikor hófedte hegycsúcsok között forralt borral a kezünkben tekintünk az újévre… Hogy pihenten kezdjük meg az újévet, a mindenki számára várva-várt ellazulásunkat egy kellemes bajor termálfürdőben éljük át. Programunkat úgy alkottuk, hogy az egyes napok kellemes programként maradjanak meg utasaink emlékében. Tartson velünk!

Elutazás a kora reggeli órákban Szegedről, Budapesten, Ausztrián keresztül Németországba. A három folyó (Duna, Inn, Ilz) találkozásánál fekvő különös hangulatú Passau óvárosába érkezve az ikonikus Dómnál kezdjük városnéző sétánkat, melynek orgonája az egyik legnagyobb a világon! Itt nyugszik a niedernburgi kolostorban Gizella királynő, államalapító Szent István királyunk felesége. Városnéző sétánkat követően szabadidő a Passau óvárosában majd folytatjuk utunkat bajorországi szálláshelyünkre, ahol 4 kellemes éjszakát töltünk. 

Reggelit követően mesebeli nap vár ránk, ahol minden a csillogásról, a fényekről szól! A München külvárosában található barokk stílusú Nymphenburg kastélynál kezdünk. Itt született a kastély építéseiről elhíresült és őrültnek is tartott „kastélykirály”, a „tündérkirály” II. Lajos. A kastély nyári rezidenciaként tett szolgálatot, ahol az egyes termeit delfti csempék burkolják. A látogatók körében legnépszerűbb a Szépségek Csarnoka, ahol a király szeretőinek portréi, nemes hölgyek, városi nők és táncosok arcképei kaptak helyet. Megtekintjük porcelán múzeumát is melyet követően kitekintünk a hatalmas parkjára, melyben több tó és azokat összekötő csatornarendszer, pavilon, házikó, szökőkút található. A napot Linderhofban folytatjuk, ahol II. Lajos egyik mesekastélyát csodálhatjuk meg. Sokak szerint ez a legszebb, mert ez az egyetlen, amit sikerült befejeznie. Termeiben az arany díszítést az egekbe emelte, egy milliméter sem maradt nélküle. A kastély hálószobája annyira tele van arany dekorációkkal, hogy az ágyat szinte meg sem találni. A palota területén áll még egy Marokkói Ház és egy Mór Pavilon is, csakhogy a francia stílus ne érezze magát egyedül. Parkjában a Vénusz-barlang Wagner Tanhauserének jelenetét idézi. Hivalkodó rokokó pompája és pazar kertje a bajor uralkodók egykori fényűző életének ékes bizonyítéka. A délután folyamán Ettalba utazunk tovább. Az 1330-ban itt alapított templom fontos katolikus zarándokhely, egyházi iskolájában a mai napig szerzetesek oktatnak. A kolostor templomának megtekintése után szabadidő, vásárlási lehetőség a kiváló ettali likőrökből. Napunkat a bajor Alpok gyöngyszemének is mondott festői faluban, Oberammergauban zárjuk. Páratlan színgazdagsággal és ötletességgel kifestett lüftlmalerei házai, fafaragó műhelyei, és az 1633 óta tízévente megrendezett nagyszabású Passiójáték messze földről vonzza a turistákat. Megpihenünk egy kicsit majd szálláshelyünkre érkezünk vissza.

Az óév utolsó napján fenséges tavak, kolostor, zarándoktemplom és a történelem fonja át kirándulásunkat. Elsőként a Münchentől délre elterülő Starnberger See festői panorámájában gyönyörködünk (Sissi gyermekkorának kedvelt helyszíne is itt található, a közeli Possenhofen kastély) majd a szomszédos Ammer See látványával vetjük össze, melyik tetszett nekünk a legjobban! Reményeink szerint napsütésben egy kellemes teraszon gyönyörködünk a tó látványában egy csésze kávé és egy szelet sütemény társaságában. A közeli Andechs bencés rendi kolostorhoz igyekszünk, mely a 11–12. század óta zarándokhely. A barokkizált gótikus templom ereklyekápolnájában sok becses kincs mellett szentföldi relikviákat is őriznek. Európa számos jeles egyházi és világi méltóságát találjuk itt. A templomban fejet hajthatunk Carl Orff nyughelyénél is. Andechsben született a Bánk bán történetből ismert Gertrúd is, Árpád-házi Szent Erzsébet anyja. A bencés rendi szerzetesek által üzemeltetett Bajorország egyik legnagyobb sörfőzdéjének nedűjét is megkóstolhatjuk. Ízekkel felvértezve a két folyó által határolt, Augustus római császár által alapított Augsburgban pihenőt tartunk. Városnézésünk során ellátogatunk a városháza térre, ahol a városháza szép reneszánsz épületét csodáljuk meg, majd a Luther Márton számára menedékül szolgáló Szent Anna templomhoz. Sétálunk az alsóvárosban, megtekintjük a Fuggerek egykori bérházait. Szabadidő majd szálláshelyünkre igyekszünk Szállásunkra térünk vissza, ahol megpihenünk egy kicsit, felfrissülünk és belevetjük magunkat a bajor főváros szilveszter estéjébe! Fakultatív ajánlatunk: szilveszteri vacsora: a szállodában, ahol finom ízekkel és jó hangulatban élvezzük egymás társaságát! 

Az újév első reggelijét kényelmesen elfogyasztjuk és igény szerint választhatunk, mihez is lenne kedvünk! Délelőtt töltse az újév első napját kényeztetéssel, pihenjen a Bajor Alpok egyik színvonalas termálfürdőjében, a Therme Erding fürdőkomplexumban, majd délután sétáljunk együtt München belvárosában. Fakultatív ajánlatunk: Therme Erding fürdőkomplexum gyógyfürdője Bajorország egyik legismertebb és legszebb gyógyfürdője, ahol mi is rápihenünk a következő esztendőre. A kalcium-szelén-jódos fürdőben mintha a Holt-tengerben ülnénk, vagy élvezhetjük a gyógyfürdőket akár a 42 °C-os kénes medencékben, melyek nemcsak a bőrproblémákon segít, hanem reumás panaszok és ízületi betegségek esetén is segítségünkre lesz. A kora délutáni órákban sétára indulunk a bajor fővárosban, Münchenben, gyalogos városnézés keretében ismerkedünk a bajor varázslattal. Sétánkat a bajor főváros főterén, a Marienplatzon kezdjük, ahol a 12. századtól kezdve a piacokat és a lovagi tornákat tartották, mely ma is München a legfontosabb tere. A híres karácsonyi vásárnak helyet adó tér északi oldalát elfoglaló díszes, neogótikus városháza, a Neues Rathaus München egyik leghíresebb épülete. A sörrajongóknak kihagyhatatlan zarándokhely a Hofbräuhaus, mely a világ leghíresebb sörcsarnoka. 1589-es alapításától a Bajor Hercegség, majd Választófejedelemség uradalmi sörfőzdéjeként működött (az újév első napján valószínű, csak kívülről tudunk megtekinteni). Megtekintjük a Frauenkirche müncheni katedrálist, ami igazán szokatlan látvány két hagymakupolájával. Szabadidőnkben sétálunk a meghitt város hangulatos utcáin!

Megreggelizünk, majd Prienbe indulunk a Chiemsee-hez. Fakultatív ajánlatunk: Hajóra szállunk és a Herreninselhez ,”az urak szigetére” hajózunk. Meglátogatjuk II. Lajos bajor uralkodónak a sziget közepén álló híres Herrenchiemsee kastélyát, melynek építésekor a Versailles-i kastélyt használtak modellként (belépő). Ellátogatunk a „hölgyek szigetére” is. Ez a legbajosabb sziget, nevet az itt épített kolostorról kapta. Visszahajózunk Prienbe, majd a kora délutáni órákban Ausztrián keresztül hazafele indulunk. Érkezés Hegyeshalmon át Budapestre az éjszakai órákban, majd továbbutazás Szegedre.

Utazás módja:
Autóbusszal
Elhelyezés:
***
Ellátás:
Reggeli
dec. 29.
Részvételi díj:
149.500 HUF (409,48 EUR)
1 ágyas felár:
53.000 HUF (145,17 EUR)
3x vacsora felár:
47.000 HUF (128,73 EUR)
Szilveszteri vacsora:
24.000 HUF (65,74 EUR)
Ingyenes vecsési parkolás:
0 HUF (0,00 EUR)
I. zóna retúr transzfer:
5.000 HUF (13,70 EUR)
II. zóna retúr transzfer:
8.000 HUF (21,91 EUR)
Therme Erding (helysz.fiz.):
45,00 EUR
Hajózás a Chiemseen (helysz.fiz.):
25,00 EUR
Fakultatív programjaink indulási létszáma a legtöbb programunk esetében min. 20 fő. Amennyiben a fakultatív programra jelentkezők száma nem éri el a 20 főt, abban az esetben irodánk a program megvalósulását nem garantálja!


2023-as ár tájékoztató jellegű: 156.500 Ft/fő

Utazás: autóbusszal 
Elhelyezés: 4 éjszaka szálloda *** 2 ágyas tus/wc-s szobában 
Ellátás: 4x reggeli 
Belépők és jegyek tájékoztató árai: 35 EUR 
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 16 EUR 

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.)

BBP biztosítás: részletek ITT.
730 Ft/nap/fő (Classic)
950 Ft/nap/fő (Premium BBP)
1200 Ft/nap/fő (Privileg BBP)

Útlemondási biztosítás: az alapár 3%-a. Részletek ITT.
Felhívjuk figyelmét, hogy az útlemondási szolgáltatás kötése nem kötelező, de javasolt!


Létszámfelár 24-34 fő között:  EUR
 
Minimális létszám: 35 fő 
Csatlakozási lehetőség: Szeged - Kecskemét - Budapest - Tatabánya (pálya) - Győr - Hegyeshalom (határ) útvonalon. Transzfercsatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején!
Tájékoztatjuk kedves Utasainkat, hogy a karácsonyi ünnepi időszakra való tekintettel irodánk mindent megtesz az egyes objektumok és látnivalók zavartalan megtekintése érdekében, azonban az ünnepi időszak miatt egyes látnivalók megtekintése kívülről is lehetséges. Megértésüket köszönjük.

A részvételi díj tartalmazza:

- utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal
- 4 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* kategóriában, 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában
- 4x reggelit
- alap program szerinti programokat és városnézéseket
- magyar nyelvű idegenvezetést a programokon

A részvételi díj nem tartalmazza:

- az étkezésekhez ital fogyasztást (helyszínen fizetendő)
- 3 x vacsorát
- szilveszteri vacsorát
- fakultatív programon való részvételt
- az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit
- belépőjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendő)
- idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő)
- kötelező jellegű helyi idegenvezető költségeit
- kedvezményes csoportos baleset-betegség-poggyász biztosítást
- minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat
- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)
- útlemondás biztosítást

Program tervezett útvonala

SZILVESZTER GRAZBAN - A STÁJER FŐVÁROSBAN

4 nap/ 3 éj
125 500 Ft

SZILVESZTER ISZTAMBULBAN

5 nap/ 4 éj
317 500 Ft

SZILVESZTER SZLOVÉNIÁBAN CSILLAGTÚRÁKKAL

4 nap/ 3 éj
155 900 Ft

SZILVESZTER TOSZKÁNÁBAN

5 nap/ 4 éj
172 800 Ft

SZILVESZTER A FESTŐI KARINTIÁBAN

4 nap/ 3 éj
185 000 Ft

NÉMETORSZÁG LEGSZEBB VÁRAI ÉS KASTÉLYAI

nap/ éj
0

SZÁSZORSZÁGI KALANDOZÁSOK ADVENTKOR: DREZDA ÉS MEISSEN

3 nap/ 2 éj
79 500 Ft

ADVENT NÜRNBERG ROTHENBURG ÉS REGENSBURG

3 nap/ 2 éj
101 000 Ft

MEDITERRÁN SZILVESZTER AZ ISZTRIAI-FÉLSZIGETEN

4 nap/ 3 éj
131 000 Ft