ADVENT VERONA - VICENZA ÉS TRENTO ADVENTI FÉNYEI

ADVENT VERONA - VICENZA ÉS TRENTO ADVENTI FÉNYEI

ADVENT VERONA - VICENZA ÉS TRENTO ADVENTI FÉNYEI

  • Szálláskategória: ***
  • Utazás módja: Autóbusszal
  • Ellátás: Reggeli
  • Típus: Körutazás
logo

Ünnepi hangulat és az olasz életérzés!

Kíváncsi rá miként készülnek az olaszok a legszentebb, legfontosabb ünnepre a Karácsonyra? Tartson velünk négy egyedülállóan szép városba, élvezze az adventi vásárok hangulatát, illatait ízeit, engedje át magát a karácsonyi hangulatnak egy finom forralt bort vagy forró csokit kortyolgatva.

Utasaink véleménye:

Kiemelt ajánlatok

A PLITVICEI NEMZETI PARK VARÁZSA

3 nap/ 2 éj
83 500 Ft

DUBAI ÉS AZ EGYESÜLT ARAB EMIRÁTUSOK LUXUS ÉLMÉNYEKKEL

7 nap/ 6 éj
437 500 Ft

MILÁNÓ ÉS LOMBARDIA HERCEGI PALOTÁI

4 nap/ 3 éj
184 500 Ft

KOPPENHÁGA, MALMÖ ÉS ROSKILDE

4 nap/ 3 éj
290 000 Ft

ORCHIDEÁK KAVALKÁDJA SZLOVÉNIÁBAN

1 nap/ 0 éj
25 600 Ft

VELENCE - PADOVA - TREVISO

3 nap/ 2 éj
97 800 Ft

A SALZKAMMERGUTI TAVAKTÓL A KÖNIGSSEE-IG

4 nap/ 3 éj
121 500 Ft

TIROLI KINCSESLÁDA - TELE MEGLEPETÉSEKKEL

4 nap/ 3 éj
134 900 Ft

Képgaléria | ADVENT VERONA - VICENZA ÉS TRENTO ADVENTI FÉNYEI

A program tervezett útvonala:

Programleírás - ADVENT VERONA - VICENZA ÉS TRENTO ADVENTI FÉNYEI

1. nap: Szeged – Budapest – Szlovénia - Treviso adventi fényei (780 km)

Elutazás Szegedről kora reggel. Utazás Szlovénián át (Tornyiszentmiklós határátkelő), Udinén keresztül Olaszországba. (Útközben pihenőkkel tarkítva érkezünk a tengerszint alatt 9 méterrel elhelyezkedő Trevisoba, a „miniatűr Velencébe”. A régi városatyák a középkorban körbevették a várost kőfallal, amely még ma is erődként védi az óvárost. Alatta azóta is ott hömpölyög a Sile folyó, behálózva Trevisót. A házak itt is cölöpökre épültek, s az itteni palazzók is legalább olyan díszesek, cifrák, mint Velencében. Az óvárosban olyan csodák várnak bennünket, mint az a Ferences templom, melynek a falait még XIII. századi freskók díszítik, s állítólag itt temették el a két olasz költőóriás, Dante és Petrarca gyermekeit is. Sétálunk festői árkádos házai között, csatornákkal szabdalt utcáin. A város főterén megpihenünk egy capuccinóra vagy egy spritzre. Merüljünk el az olasz kisvárosi élet szépségeibe! Szálláshelyünkre igyekszünk, ami 2 éjszakán át Verona környékén lesz.

2. nap: Trento adventi varázsa és Verona fényei

Reggeli után a Dolomitok kapujaként is emlegetett Trento városába érkezünk, mely Trentino Alto Adige fővárosa és az Adige folyó völgyében található. Programunkat a város egyik ékével a XVI. századi Benconsiglio Kastély látogatásával kezdjük, amely a régió legnagyobb várkomplexuma, hercegi-püspöki rezidencia volt, a XIII-XVIII. század végéig. Mai formája, a XVIII. századi olasz reneszánsz legszebb példája. Megtekintjük a XVII. századi hatalmas kerek tornyot és a Torre Aqulia belső tereit díszítő Hónapok ciklusai képeit, melyek kivételesen szépek és értékesek, hiszen a késő középkorból maradtak az utókorra. A kastély hosszú folyosója mentén a város panorámáját is láthatjuk. Belvárosi sétánk során a város védőszentjének Szent Vigiliusnak szentelt dómot nézzük meg, mely nemcsak művészeti és vallási szempontból érdekes, hanem történelmileg is: ez a gyönyörű gótikus és barokk alkotás volt az egykori tridenti zsinat színhelye a XVI. században. Szabadidőben a város két terén sétálunk, ahol kézműves termékeket mutatnak be az árusok és remek helyi gasztronómiai finomságokat vásárolhatunk. Délután Veronába érkezünk, mely Európa egyik legromantikusabb városa, a szerelmesek kedvelt úticélja. Történelmi épületeinek értéke és fontossága miatt Veronát az UNESCO 2000-ben felvette Világörökségi listájára. Városnézésünk során megnézzük a Piazza Brá-t, Verona, illetve egyesek szerint Olaszország legnagyobb terét. Több étterem és kávézó található itt, az északkeleti részén pedig az i.sz.30-ra készült Arena található mely Verona leghíresebb látványossága. A világ harmadik legnagyobb római amfiteátruma, eredetileg gladiátorviadalok helyszíne volt, és csak évszázadokkal később alakult át színházzá. Mára a híres veronai operafesztivál helyszíneként került be a köztudatba. Ezután Piazza delle Erbe következik, egy tipikus olasz, négyszögletű tér, éttermek, kávézók teraszaival, kis boltokkal, Olaszország egyik legszebb terének tartják. A tér körül csodálatos középkori házak és tornyok láthatók, mint például a XII. századi Torre dei Lamberti Verona egyik jelképe. A toronyba gyalog vagy lifttel lehet felmenni, nyitvatartási időben a szabadidő során. A toronyból, csodálatos látvány tárul Veronára. A város varászlatosan szép adventi kivilágítása mellett tudunk kedvünkre válogatni az árusok kínálatából, miközben finom forralt bor és forró csoki melegít fel bennünket. Vacsora időben szálláshelyünkre érkezünk.

3. nap: Verona – Portoguaro – Szlovénia - Budapest – Szeged (780 km)

Kora reggel indulunk tovább útközben pihenőkkel tarkítva érkezünk Portoguaroba ahol a Sile folyó mentén macskaköves utcák ódon festett falu házak, hangulatos kávézók, árkádok alatti üzletek, kisvárosi hangulat fogadják az idelátogatót. Élvezzük a város hangulatát, majd hazafelé indulunk az Udine–Szlovénia-Tornyiszentmiklós–Budapest útvonalon, útközben többszöri pihenőkkel, étkezési lehetőséggel. Érkezés a késő esti órákban Budapestre, majd továbbutazunk Szegedre.

Árinformációk

Utazás módja:
Autóbusszal
Elhelyezés:
***
Ellátás:
Reggeli
dec. 13.
Részvételi díj:
108.500 HUF (297,18 EUR)
1 ágyas felár:
33.000 HUF (90,39 EUR)
2x vacsora felár:
17.000 HUF (46,56 EUR)
I. zóna retúr transzfer:
5.000 HUF (13,70 EUR)
II. zóna retúr transzfer:
8.000 HUF (21,91 EUR)
Ingyenes vecsési parkolás:
0 HUF (0,00 EUR)
Fakultatív programjaink indulási létszáma a legtöbb programunk esetében min. 20 fő. Amennyiben a fakultatív programra jelentkezők száma nem éri el a 20 főt, abban az esetben irodánk a program megvalósulását nem garantálja!

További információ:

Belépők és jegyek tájékoztató árai: 40 EUR
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 20 EUR

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.)


BBP biztosítás: részletek: ITT

730 Ft/nap/fő (Classic)
950 Ft/nap/fő (Premium BBP)
1200 Ft/nap/fő (Privileg BBP) 

Útlemondási biztosítás: az alapár 3%-a. Részletek ITT.

Felhívjuk figyelmét, hogy az útlemondási szolgáltatás kötése nem kötelező, de javasolt!  

Minimális létszám: 35 fő 

Az előzetesen meghirdetett részvételi díj a fenti minimális utaslétszám esetén érvényes. A részvételi díj nem tartalmazza a létszám felárat. 20-35 nappal az indulás előtt amennyiben az utaslétszám nem éri el a meghirdetett minimális létszámot, abban az esetben létszám felár fizetendő, melynek mértéke:

 *25-34 fő esetén: 8.500 Ft / 23 EUR/fő

 Ezen "létszám felár" az előzetesen meghirdetett minimális indulási létszám alatti csoportok esetében kerül csak érvényesítésre. Természetesen amennyiben a csoport tényleges indulása az előzetesen meghirdetett minimális utaslétszám alapján valósul meg (időközben megrendelések érkeztek az adott utazásra) úgy a befizetett "létszám felár" az utas részére visszafizetésre kerül.

 Ezen felár nem tartalmaz árrést, ezen felár megfizetésével nem célunk hasznot képezni irodánknak. Egyetlen célunk van csak, hogy a minimális létszámmal is meg tudjanak valósulni a Z(s)EPPELIN Programok, meg tudjanak valósulni a tervezett utazások és az élmények valóra váljanak!


 Csatlakozási lehetőség:  Szeged-Kecskemét-Budapest-Székesfehérvár- (Veszprém) -M7 autópálya útvonalon. Transzfercsatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején!  A részvételi díj útlemondási biztosítást nem tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel! 


 Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!


Tájékoztatjuk kedves Utasainkat, hogy a karácsonyi ünnepi időszakra való tekintettel irodánk mindent megtesz az egyes objektumok és látnivalók zavartalan megtekintése érdekében, azonban az ünnepi időszak miatt egyes látnivalók megtekintése kívülről is lehetséges. Megértésüket köszönjük.

A részvételi díj tartalmazza:

- utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal
- 2 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* kategóriában (helyi 4*), 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában
- 2 x reggeli
- alap program szerinti programokat és városnézéseket a program szerint
- magyar nyelvű idegenvezetést a programokon

A részvételi díj nem tartalmazza:

- utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal
- 2 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* kategóriában (helyi 4*), 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában
- 2 x reggeli
- alap program szerinti programokat és városnézéseket a program szerint
- magyar nyelvű idegenvezetést a programokon

3nap 2éj

Időpontok

108 500 Ft/fő

Kérdése van?

E-mailben vagy telefonon a rendelkezésére állunk minden hétköznap
9-17 óráig

Hasonló ajánlatok:

ADVENT ELZÁSZBAN - REPÜLŐVEL

4 nap/ 3 éj
304 500 Ft

ADVENT PÁRIZSBAN - REPÜLŐVEL

4 nap/ 3 éj
264 500 Ft

ADVENTI ÉLMÉNYEK ZÁGRÁBBAN

1 nap/ 0 éj
31 500 Ft

KARÁCSONY A FESTŐI KARINTIÁBAN

4 nap/ 3 éj
129 500 Ft

ADVENTI HÉTVÉGE KOPPENHÁGÁBAN Repülővel

4 nap/ 3 éj
303 500 Ft
Utazás:
Autóbusszal
elhelyezés
Elhelyezés:
Hotel ***
ellátás
Ellátás:
Reggeli

Időpont
dec. 13.
Időtartam
3 nap/ 2 éj
Utazás módja
Busz
Ár
108 500 Ft

A "Megrendelés" gombra kattintva az utazás végösszege kalkulálható.
Ha az ajánlatunk elnyeri tetszését, akkor azon a felületen véglegesítheti a foglalást.

Programleírás

Ünnepi hangulat és az olasz életérzés!

Kíváncsi rá miként készülnek az olaszok a legszentebb, legfontosabb ünnepre a Karácsonyra? Tartson velünk négy egyedülállóan szép városba, élvezze az adventi vásárok hangulatát, illatait ízeit, engedje át magát a karácsonyi hangulatnak egy finom forralt bort vagy forró csokit kortyolgatva.

Elutazás Szegedről kora reggel. Utazás Szlovénián át (Tornyiszentmiklós határátkelő), Udinén keresztül Olaszországba. (Útközben pihenőkkel tarkítva érkezünk a tengerszint alatt 9 méterrel elhelyezkedő Trevisoba, a „miniatűr Velencébe”. A régi városatyák a középkorban körbevették a várost kőfallal, amely még ma is erődként védi az óvárost. Alatta azóta is ott hömpölyög a Sile folyó, behálózva Trevisót. A házak itt is cölöpökre épültek, s az itteni palazzók is legalább olyan díszesek, cifrák, mint Velencében. Az óvárosban olyan csodák várnak bennünket, mint az a Ferences templom, melynek a falait még XIII. századi freskók díszítik, s állítólag itt temették el a két olasz költőóriás, Dante és Petrarca gyermekeit is. Sétálunk festői árkádos házai között, csatornákkal szabdalt utcáin. A város főterén megpihenünk egy capuccinóra vagy egy spritzre. Merüljünk el az olasz kisvárosi élet szépségeibe! Szálláshelyünkre igyekszünk, ami 2 éjszakán át Verona környékén lesz.

Reggeli után a Dolomitok kapujaként is emlegetett Trento városába érkezünk, mely Trentino Alto Adige fővárosa és az Adige folyó völgyében található. Programunkat a város egyik ékével a XVI. századi Benconsiglio Kastély látogatásával kezdjük, amely a régió legnagyobb várkomplexuma, hercegi-püspöki rezidencia volt, a XIII-XVIII. század végéig. Mai formája, a XVIII. századi olasz reneszánsz legszebb példája. Megtekintjük a XVII. századi hatalmas kerek tornyot és a Torre Aqulia belső tereit díszítő Hónapok ciklusai képeit, melyek kivételesen szépek és értékesek, hiszen a késő középkorból maradtak az utókorra. A kastély hosszú folyosója mentén a város panorámáját is láthatjuk. Belvárosi sétánk során a város védőszentjének Szent Vigiliusnak szentelt dómot nézzük meg, mely nemcsak művészeti és vallási szempontból érdekes, hanem történelmileg is: ez a gyönyörű gótikus és barokk alkotás volt az egykori tridenti zsinat színhelye a XVI. században. Szabadidőben a város két terén sétálunk, ahol kézműves termékeket mutatnak be az árusok és remek helyi gasztronómiai finomságokat vásárolhatunk. Délután Veronába érkezünk, mely Európa egyik legromantikusabb városa, a szerelmesek kedvelt úticélja. Történelmi épületeinek értéke és fontossága miatt Veronát az UNESCO 2000-ben felvette Világörökségi listájára. Városnézésünk során megnézzük a Piazza Brá-t, Verona, illetve egyesek szerint Olaszország legnagyobb terét. Több étterem és kávézó található itt, az északkeleti részén pedig az i.sz.30-ra készült Arena található mely Verona leghíresebb látványossága. A világ harmadik legnagyobb római amfiteátruma, eredetileg gladiátorviadalok helyszíne volt, és csak évszázadokkal később alakult át színházzá. Mára a híres veronai operafesztivál helyszíneként került be a köztudatba. Ezután Piazza delle Erbe következik, egy tipikus olasz, négyszögletű tér, éttermek, kávézók teraszaival, kis boltokkal, Olaszország egyik legszebb terének tartják. A tér körül csodálatos középkori házak és tornyok láthatók, mint például a XII. századi Torre dei Lamberti Verona egyik jelképe. A toronyba gyalog vagy lifttel lehet felmenni, nyitvatartási időben a szabadidő során. A toronyból, csodálatos látvány tárul Veronára. A város varászlatosan szép adventi kivilágítása mellett tudunk kedvünkre válogatni az árusok kínálatából, miközben finom forralt bor és forró csoki melegít fel bennünket. Vacsora időben szálláshelyünkre érkezünk.

Kora reggel indulunk tovább útközben pihenőkkel tarkítva érkezünk Portoguaroba ahol a Sile folyó mentén macskaköves utcák ódon festett falu házak, hangulatos kávézók, árkádok alatti üzletek, kisvárosi hangulat fogadják az idelátogatót. Élvezzük a város hangulatát, majd hazafelé indulunk az Udine–Szlovénia-Tornyiszentmiklós–Budapest útvonalon, útközben többszöri pihenőkkel, étkezési lehetőséggel. Érkezés a késő esti órákban Budapestre, majd továbbutazunk Szegedre.

Utazás módja:
Autóbusszal
Elhelyezés:
***
Ellátás:
Reggeli
dec. 13.
Részvételi díj:
108.500 HUF (297,18 EUR)
1 ágyas felár:
33.000 HUF (90,39 EUR)
2x vacsora felár:
17.000 HUF (46,56 EUR)
I. zóna retúr transzfer:
5.000 HUF (13,70 EUR)
II. zóna retúr transzfer:
8.000 HUF (21,91 EUR)
Ingyenes vecsési parkolás:
0 HUF (0,00 EUR)
Fakultatív programjaink indulási létszáma a legtöbb programunk esetében min. 20 fő. Amennyiben a fakultatív programra jelentkezők száma nem éri el a 20 főt, abban az esetben irodánk a program megvalósulását nem garantálja!

Belépők és jegyek tájékoztató árai: 40 EUR
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 20 EUR

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.)


BBP biztosítás: részletek: ITT

730 Ft/nap/fő (Classic)
950 Ft/nap/fő (Premium BBP)
1200 Ft/nap/fő (Privileg BBP) 

Útlemondási biztosítás: az alapár 3%-a. Részletek ITT.

Felhívjuk figyelmét, hogy az útlemondási szolgáltatás kötése nem kötelező, de javasolt!  

Minimális létszám: 35 fő 

Az előzetesen meghirdetett részvételi díj a fenti minimális utaslétszám esetén érvényes. A részvételi díj nem tartalmazza a létszám felárat. 20-35 nappal az indulás előtt amennyiben az utaslétszám nem éri el a meghirdetett minimális létszámot, abban az esetben létszám felár fizetendő, melynek mértéke:

 *25-34 fő esetén: 8.500 Ft / 23 EUR/fő

 Ezen "létszám felár" az előzetesen meghirdetett minimális indulási létszám alatti csoportok esetében kerül csak érvényesítésre. Természetesen amennyiben a csoport tényleges indulása az előzetesen meghirdetett minimális utaslétszám alapján valósul meg (időközben megrendelések érkeztek az adott utazásra) úgy a befizetett "létszám felár" az utas részére visszafizetésre kerül.

 Ezen felár nem tartalmaz árrést, ezen felár megfizetésével nem célunk hasznot képezni irodánknak. Egyetlen célunk van csak, hogy a minimális létszámmal is meg tudjanak valósulni a Z(s)EPPELIN Programok, meg tudjanak valósulni a tervezett utazások és az élmények valóra váljanak!


 Csatlakozási lehetőség:  Szeged-Kecskemét-Budapest-Székesfehérvár- (Veszprém) -M7 autópálya útvonalon. Transzfercsatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején!  A részvételi díj útlemondási biztosítást nem tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel! 


 Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!


Tájékoztatjuk kedves Utasainkat, hogy a karácsonyi ünnepi időszakra való tekintettel irodánk mindent megtesz az egyes objektumok és látnivalók zavartalan megtekintése érdekében, azonban az ünnepi időszak miatt egyes látnivalók megtekintése kívülről is lehetséges. Megértésüket köszönjük.

A részvételi díj tartalmazza:

- utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal
- 2 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* kategóriában (helyi 4*), 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában
- 2 x reggeli
- alap program szerinti programokat és városnézéseket a program szerint
- magyar nyelvű idegenvezetést a programokon

A részvételi díj nem tartalmazza:

- utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal
- 2 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* kategóriában (helyi 4*), 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában
- 2 x reggeli
- alap program szerinti programokat és városnézéseket a program szerint
- magyar nyelvű idegenvezetést a programokon

Program tervezett útvonala

ADVENT ELZÁSZBAN - REPÜLŐVEL

4 nap/ 3 éj
304 500 Ft

ADVENT PÁRIZSBAN - REPÜLŐVEL

4 nap/ 3 éj
264 500 Ft

ADVENTI ÉLMÉNYEK ZÁGRÁBBAN

1 nap/ 0 éj
31 500 Ft

KARÁCSONY A FESTŐI KARINTIÁBAN

4 nap/ 3 éj
129 500 Ft

ADVENTI HÉTVÉGE KOPPENHÁGÁBAN Repülővel

4 nap/ 3 éj
303 500 Ft

DÉL-OLASZORSZÁGI KALANDOZÁSOK: A FÉLTVE ŐRZÖTT PUGLIA

8 nap/ 7 éj
298 500 Ft

TOSZKÁNA, VIAREGGIO ÉS CINQUE TERRE

5 nap/ 4 éj
155 500 Ft

SZILVESZTER KRAKKÓBAN

4 nap/ 3 éj
87 800 Ft